mandag 27. september 2010

Uka fikk en uventet start....Men det ble masse kos


Denne uken fikk en annen start enn vanlig, var nemlig en dårlig liten frøken som måtte hentes hjem fra barnehagen i dag, da hun stakkar hadde kastet opp, men ellers fin i formen, så det ble masse mammakos i dag, og blir en kosehjemme dag i morra også, men passer egentlig fint da mor er litt forkjølet og slapp i formen selv...

Bildet jeg viser i dag er tatt i helgen av far, da mor og datter koste seg med litt tegning på spisebordet, og det er en stor favoritt hos lille frøken om dagen.... Og det liker jeg godt at ho er så glad i å tegne og male for det er jeg like glad i selv....
Bildet er redigert med en ny vintage action som jeg har justert litt på selv for å få det perfekt, morsomt å prøve ut nye måter å redigere bilder på ;)

Håper dere alle har hatt en mere frisk start på uka enn det vi har, men vi satser på at vi holder oss friske og raske resten av uka ;)

                                                             

1 kommentar:

  1. Masse go bedring til den søte lille..
    her starta uka på samme vis.. en spysyk unge som kom hjem etter skola.. stakkarn va på besøk hos nabogutten å bei ligganes på sofan der til æ henta han..
    Men nu e han oppe på beinan igjen.. så satse på at det va nå forbigåanes!

    Klæm

    SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails