onsdag 4. juli 2012

Hva har du gjort nå da?Det var mannens ord da han kom hjem og så fruen rive opp sofaen, planen har jo alltid vært å trekke om sofaen, men kanskje ikke prosjektet å starte på kort tid unna termin... He he men nå er det begynt på og det blir så bra, men gud så mange spiker de har brukt, men det var vel sånn før i tiden....

Så dette er mitt prosjekt om dagen, imellom all strikkingen ;)
Her telles dagene ned, og vi venter spent på lillemor alle sammen nå...

Fine sommerdager ønskes deg som titter innom..


5 kommentarer:

 1. Har hørt om mange som setter i gang med prosjekter rett oppunder termin- så jeg tror du er i meeget godt selskap. Det går vel bra om du ikke blir ferdig før babyen kommer også tenker jeg;)Så herlig den tapeten her-skulle gjerne sett hele veggen engang;)Kos deg videre med prosjektene dine- håper formen er bra;)

  SvarSlett
 2. TI HI :))KJENNER MEG IGJENN HER JA ....SÅ TØFFE SOFA GLEDER MEG TIL Å SE DEN FERDIG.KLEM ELI:))

  SvarSlett
 3. Hej!
  Älskar du - liksom oss - lantlig heminredning?! Då har vi den nystartade bloggen för Dig! Inläggen är helt proppade med gammalt och nött, allt från inspiration till Gör-det-själv- tips (tutorials). Det finns även en Till-Salu-kategori med väl utvald och (garanterat) helt UNIK inredning!!
  Psst! Vi finns även på Bloglovin för den som inte vill missa ett enda inlägg! ;)
  VÄLKOMMEN IN! http://jolii.blogg.se
  Kram // Lina

  PS. För den som gillar tatueringar och tattoo-motiv finns även en äldre blogg - http://liinanonstop.blogg.se , vilken är full av inspiration och målningar jag gör. Är du sugen på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet ? - Tveka inte att höra av dig!! ;)

  SvarSlett
 4. Beautiful, great post! :)

  best regards,
  Liliana Silva
  http://delightfull.eu
  http://bocadolobo.com

  SvarSlett
 5. Innom for å ønske deg god helg- du har vel ikke født enda? Det må jo være like før nå hvis ikke;)Håper alt går bra. Stor klem fra meg

  SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails