fredag 4. desember 2009

Sonia Rykiel for H&M lansering 5 Desember...

I morra 5 Desember starter Undertøys kolleksjonen til H&M som den flotte Designeren Sonia Rykiel har laget for de... Mye lekkert kan jeg fortelle... Så i morra blir det tidlig opp på meg, på jobb kl. 08.00 for å gjøre alt klart til kundene kommer løpende inn kl. 10.00 (håper jeg ihvertfall, hadde blitt kjempe gøy og være tilstede da)
Så blir tidlig kveld på meg.... Så slenger med en liten intro video til dere.... kos dere ;)

Så håper jeg dere alle sammen får en fantastisk flott kveld vidre i dag.... Var så deilig og våkne til snø i dag... Så ha en fantastisk helg så blogges vi....pssst løp og kjøp undertøy i morra ;)
Vil også minne dere på min giveaway bare og kaste seg på alle som vil trykk HER for å komme til innlegget...
Stor klem victoria

3 kommentarer:

 1. Da blir det sikkert mye folk imorgen ja! :)
  Lykke til! Og ha en fortsatt fin helg! :)

  SvarSlett
 2. Det lekekjøkkenet er kjøpt på ... HOLD DEG FAST ... den ekstremt dyre, eksklusive, one-of-a-kind-butikken: EUROPRIS. Jepp. Der stod den, i en grell eske. Det står fra 3 år, men den er perfekt i størrelsen til min halvannetåring nå (han er litt høy da).

  Jeg innbiller meg at det fra Ikea er større, men de har alltid vært utsolgt når jeg har vært der inne, så jeg har ikke sett det annet enn på nett. Men: det fra Ikea har ikke knotter! Og DET måtte bare poden min ha, han elsker knotter! :)

  SvarSlett
 3. Hei der;)Så koselig ord du har lagt inn i de siste bloggene mine! Setter jeg pris på! Blir sikkert en travel dag imrg for deg da! Masse lykke til:) Ha en herlig lørdag videre da snupp!

  SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails