fredag 19. mars 2010

Fiiiin fredag


Hei, ville bare innom for å ønske dere alle en riktig god fredag og en fiiin helg.... Her er mor helt utslitt etter en hektisk uke... Huset bærer også preg etter en mor som har hatt lite energi når ho har kommet hjem fra jobb, så her er det bare å rulle opp ermene så huset kommer i rute igjen til å bare nyyyyte helgen....
Måtte bare vise dere et bilde av den herlige lille frøkna mi som elsker å bruke pappa sine høretelefoner... Brukes ofte av ho, og er så kul med de på.... Og har fått nytt bildeprogram som har så masse morsomme ting tang, så leker meg veldig med bilder om dagen.... He he store gleder for små barn (som meg thi hi)
Kos dere denne herlige kvelden...

7 kommentarer:

 1. Herlig jente dere har Victoria:-) søt*
  hva slags redigeringsprogram leker du deg med nå? Det er jo så gøy:-) driver også mye med det om tida. Øvelse gjør mester, heter det vel.

  Ha ein flott helg!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Hei hei :)
  Jeg lurer også på hva slags redigeringsprogram du har funnet? Jeg har kun testet ut Picasa og Picnik.

  God helg!

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. God helg til deg også!:)
  De er så sjønne de små, når de skal gjøre som de voksne!:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Takk for svar:-) jeg har brukt photoscape en stund nå, og det er ganske bra. Liker det mye bedre enn picasa nå. Er jo masse artig å gjøre der. Men mye jeg ikke har funnet ut sannsynligvis enda også.
  Fortsatt fin kveld
  klem

  SvarSlett
 5. Herlig bilde!

  Ha en herlig helg vennen,
  klem,I

  SvarSlett
 6. så fin header du har fått. Fint bilde du viser i innleget her. jeg kjenner meg igjen med at jeg ikke alltid har like mye enrgi i hverdagen, åsså kommer helge og da må jeg liksom ta igjen alt!! Gøy med bildeprogram, er jo sikker så masse stilge effekter en kan bruke. Ønsker deg en nydelig lørdag ♥ Klem monica

  SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails