onsdag 3. februar 2010

Februar...


Da er vi kommet litt uti Februar allerede...
Januar bare suste avgårde, og nå er vi da i Februar...
Her har det vært litt av et snøkaos blåser alle veier og det er vi ikke så vant med her, togene var veeeeldig forsinket og det ble en snartur innom jobben før jeg måtte vidre til legen, nok en gang masse forsinkelser, men til legen kom jeg tilslutt...Der ble det konstantert at jeg hadde kraftig bihulebetennelse og sår hals, så fikk beskjed om å holde meg hjemme og hvile ut uka og håper at rolig helg gjør underverker så jeg er klar igjen til jobb mandag, fått medisiner også da som også hjelper til...
Og jeg er en av de personene som legen må sette ned foten for å få meg til å ta noen hvile dager, thi hi ho blir nok litt gal av meg innemellom, men har så vanskelig for å være borte fra jobb..
Det er jo et godt tegn til at jeg har en jobb jeg trives i og er engasjert... Men nå har ho altså satt ned foten og gitt meg streng beskjed om å hvile...


Blir nok ikke lett så rastløs som jeg er, men formen er jo ikke den beste nå så har jo egentlig ikke annet valg enn å sove og ta det med ro... Og litt tid til å titte på blogger også da ;)


Har en liten postkasse under den fantastiske kalenderen min og den huser alt av regninger, ble egentlig kjøpt til å ha på rommet til frøkna og ble midertidlig hengt her nede... Men må si at jeg må nok kjøpe en ny til min lille frøken da mor selv har forelsket seg i denne, er jo så perfekt til regninger, flott å se på og veldig praktisk da alle regninger er samlet på et sted og deilig når alle regningene er tatt og postkassa er tom, varer aldri lenge da ;) men deilig er det allikevel...


Og øverst på veggen er en liten samling av kunst til min lille som er laget i barnehagen... Flott kunst og passer perfekt i fargene ;)
Og veggen er faktisk orginalt panel fra huset, som ble gravd fram blandt lag på lag med gipsvegger, litt sprekker og slitasje men er litt av sjarmen til huset synes jeg, er jo faktisk fra 1850 så godt å kunne se på veggene at det har levd et langt liv...

Vel med dette ønsker jeg dere alle søte en herlig Onsdags kveld...

11 kommentarer:

 1. Heisann Victoria :))Den kalenderen var så utrolig søt! Jeg elsker slike glade små tegninger som den vesle jenta!
  Og så scrollet jeg meg nedover her og fikk se DET fine skapet!!! Nydelig!!!Kjenner det langt ned i tærne når jeg titter på sånne gamle vidundere! Blir aldri lei men nå begynner det å bli ganske fullt her så jeg må tenke meg om en esktra gang før jeg kjøper noe. Huset deres ser så nydelig ut! Ønsker deg en fin onsdag videre! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. For noen herlige bilder... den kalenderen var supersøt rett og slett.. hvor har du fått tak i den da??

  Jeg ønsker meg også en sånn postkasse... tror jeg må kjøpe meg en sånn neste gang jeg er i norge :-)

  God bedring til deg- godt du hviler deg litt når du er syk :-) klemmer

  SvarSlett
 3. *fin kalender, fin postkasse og fine barnetegninger! selv om min lille tass så vidt har runda året så har også han begynt å bevege seg inn i illustrasjonens verden;noe som har resultert i et lite bildegalleri av hans verker på vår kjøkkenvegg også*fin kveld til deg! *vigdis

  SvarSlett
 4. Så søt kalender og postkasse :) Så koselige bilder :)
  Masse god bedring til deg.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 5. Hei!

  Skjønne ting du viser frem. Kjekt å ha noe som barna har laget på veggen vil jeg tro.

  Ang ev kjøp av meg. Ta direkte kontakt med meg via epla eller en kommentar på bloggen så tror jeg at jeg kan trekke salget fra Epla og du kan få det litt billigere. Om det er noe spesielt du kunne tenke deg å kjøpe så kan jeg godt lage et eksemplar å legge ut i butikken og så står du fritt til å kjøpe eller ikke. Men en forutsenting er at det er noe jeg har kunnskap til å lage, jeg er ikke så god på å følge mønster...;)

  God bedring!! Bihulebetennelse er kjipt!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 6. Så nydelige ting du viser frem i dag. Alt var så flott så det er vanskelig å kommentere hvert enkelt ting. Lurt med en slik postkasse til regninger!

  så dumt at du er syk... Håper du blir frisk snart, du har hanglet lenge nå synes jeg...

  Ha en deilig kveld, og ta vare på deg selv vennen!

  SvarSlett
 7. Hei hei :)
  Nå syns jeg du skal bli frisk! Ring meg en dag du vil finne på noe da.. En kaffe/te, TRENE, fretex eller noe.. Skjønner jo at du ikke kan trene før du blir frisk. Men derfor: BLI FRISK! hehe..

  Ellers så var kalenderen utrolig fin! Jeg ønsker meg også en sånn en!

  Har du forresten fått noen invitasjoner for våren? Spent på hvor vi skal jeg c... Si fra når du hører noe!!

  KLEM

  SvarSlett
 8. Så søt den kalenderen var.. sammen med postkassen og barnemalerier... :)
  Håper du snart blir frisk! :)

  SvarSlett
 9. Jeg tar alt jeg kan av sånne jobber vettu! Så bare å tipse de om meg, hvis det skulle være andre som ringer også! Har du meldt deg på Kolboten?? Mulig Line Magnus skal dit, og jeg... OG DU?? ;)

  Hadde vært herlig om vi kunne trent til uka, hvis du orker! Kan ta det i easy tempo vettu. Tempo for de gamle og syke :P hehe..

  Nå er det for lenge siden sist frøken! Vi har masse å skravle om vi nå! *gleder meg*

  God natt!

  SvarSlett
 10. Å! Den var skikkelig fin! Kalenderen...Hvor finner du sånne godbiter??
  Postkassen er så kul også! Hadde jeg bare hatt en plass..Tror kanskje jeg må finne en plass;)

  Klem!

  SvarSlett
 11. For en nydelig kalender! Blir jo nesten kjekt med regninger også når man kan ha den i en slik fin postkasse... ;-)

  SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails