lørdag 19. september 2009

mine loppemarkedsfunn!

I dag var jo den store loppemarkedsdagen.. Og jeg troppet opp som alle andre, med en venninne og min lille på snart to år (ikke det lurete jeg har gjort) men med PØLSER OG VAFFLER som belønning så gikk det bra,og en runde på lekeplassen utenfor... Men gud hvor mye mennsker det er om dagen på loppemarkeder.. Var ikke på jakt etter det store,men ble en del rammer som skal gjennom litt spraying og i det ene var dette bildet (se over)
som minner mye om barndommen så mulig det får beholde sin plass i rammen..
Ellers fikk jeg også med meg noe norges glass,ellers var det lite som fristet av små ting..Men etter å ha levert lille frøken hjemme hos pappa, gikk jakten vidre i bruktbutikker og fretex.. Da dette flotte bordet dukket opp og måtte bli med hjem.. Bare elsker beina på bordet..


Den får seg også en runde med sprayboksen da gull ikke akkurat er min favoritt.. hvitt, eller kanskje sølv??? Har lyst til å få til den slitte effekten som den har for det likte jeg,men kanskje i sølv i stedet..Likte veldig godt motivet på bordplate med det turkise,veldig fint,nesten litt synd og spraye over det... Men er som sagt ikke så glad i gull..

Tenkte dette skulle få plass i stua som displaybord (pyntebord) for mine mange ting og stæsj...Tror det blir et fint lite tablå bord..
Mange andre som fant mye fint på loppemarked i dag??
Ha en fantstisk flott lørdagskveld vidre...
Her blir det sofakos og digg ;)


3 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har fått tak i det fine bordet!!! Det er jo så moro med loppemarked og bruktbutikker. Ekstra artig når man kommer over sånne fine ting også da:)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Hei

  Det bordet du hadde fått tak i lignet veldig mye på mitt fat. Jeg fant det på Fretex for noen uker siden, og har malt det hvitt. I tillegg pusset jeg det med litt sandpapir. Det ble ganske så fint syns jeg. Du er velkommen til å besøke min blogg for en titt...

  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. hei victoria -
  ..ikke alltid like enkelt og ha med en 2-åring på loppis nei, hihi...Godt det finnes vafler..
  Bordet ditt er nusselig, har maken, mitt fikk en omgang med pudder-rosa farge :0)
  ha en skjønn søndag -

  moaklem

  SvarSlett

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails