fredag 28. august 2009

badet underveis..

Dette er av taket som kom fram under masse nedsenket takplater..
nydlig skråtak og fantastiske bjelker.. Så det prøvde vi og bevare på best mulig måte så det ble isolert og satt opp panel i taket(som vurderes og male blank hvit)Dette var under rivning når vi skulle innlemme en del av gangen inn i badet, for ho mor skulle ha plass til badekar, så mannen min hadde da ikke annet valg enn å ordne det;)
Men rivningen var en ordentlig møkka jobb og tungt arbeid, så ikke noe for fruen..
men den flotte mannen min og hans far..

Her er veggen mellom badet og gangen på vei ned..
stor glede, det blir badekar;)


Her har vi revet opp alt av gulv på grunn av fuktskader, tok mamge dågn og varmevifter for å få det tørt og klart for vidre arbeid..
Og svigers står og skravler, var innom for å se framgangen.. veldig stolt av sin flinke sønn og frue.. Legg merke til alle de flotte bjelkene vi har,opprinnelig et tømmerhus..Her holder de på med taket og har satt opp litexplater på veggene, helt genialt helt vanntett og igen membrann nødvenig annet enn i skjøtene, lette og sette opp og kan lagges benk og hyller av som da bare er og flislegge, supert og kan virkelig annbefales om du skal pusse opp..
(legg merke til svigers igjen med mobilen;) men han har gjort utrolig mye på huset annet enn mobil han har verdt gull verdt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle ord som blir lagt igjen her♥
takk for at du tok deg tid...

Related Posts with Thumbnails